Τηλ. Επικοινωνίας : 2311.807.181
doubleplay vers 1
Επίσημος Συνεργάτης
wind-logo.png

Επίσημος Συνεργάτης 

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

faq
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση ή χρέωση. Η τελική απόφαση είναι δική σου.
Οι τιμές ισχύουν για 24μηνη δέσμευση στο επιλεγόμενο δίκτυο. Σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 24 μηνών χρεώνεται ο καταναλωτής με τέλος απενεργοποίησης.

Σε περίπτωση που περάσουν 24 μήνες, οι τιμές του πακέτου διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του παρόχου!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα και να πατήσεις αποστολή. Στην συνέχεια εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου και θα σε ενημερώσουμε για την απαιτούμενη διαδικασία.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Η εταιρεία μας δουλεύει με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους εξυπηρέτησης. Η διάρκεια μετάβασης από τον έναν πάροχο στον άλλο είναι μερικά λεπτά.
Σε ευχαριστούμε για την εκτίμησή σου. Σύντομα ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου τηλεφωνικά προκειμένου να σου κάνει συγκεκριμένη οικονομική προσφορά.

Το δώρο θα το παραλάβεις μετά την ενεργοποίηση της γραμμής σου στο επιλεγόμενο δίκτυο.

Σου ζητούμε συγγνώμη. Λόγω του φόρτου των αιτήσεων η επικοινωνία μπορεί να καθυστερήσει. Βεβαιώσου  ότι έχεις πραγματοποιήσει ορθή καταχώριση των στοιχείων επικοινωνίας σου.

Στην περίπτωση που καθυστερήσει περισσότερο από μια ημέρα, παρακαλούμε καταχωρήσε τα στοιχεία σου εκ νέου.